Custom Bobbleheads Corporate Gift, Custom Bobbleheads Pose - Abobblehead.com

Custom Bobbleheads Corporate Gift, Custom Bobbleheads Pose

  • Save $14.10


Custom Bobbleheads Corporate Gift, Custom Bobbleheads Pose, Personalized Bobblehead With Pose, Great Gifts for Men Custom Bobblehead Hands in The Pocket Pose

We offers the best selection of high-quality Collectible & Custom Bobbleheads available anywhere. Custom Bobbleheads Any Style, Wedding Bobbleheads, Couple bobbleheads, Work & Office bobbleheads, Groomsman & Bridesmaid Bobbleheads Gifts, Wedding Cake Toppers, pets bobbleheads, Military Bobbleheads, Personalized Bobbleheads, Music Bobbleheads, Kids Bobbleheads, Family Bobbleheads, Animal & Pet Bobbleheads and Many More.

Fully Handmade Custom Personalized Bobbleheads from your Photo single or double or team member.Just upload your photos and select the hair, eyes and skin color for your bobblehead.

1.What is the difference between "Custom Based Photo" and "Custom Option"?
Answer:
"Custom Based Photo" is a quick customization option, we will customize it according to the character of the photos you provide (such as the character's eye color, hair color, etc.)

"Custom Option" requires you to select character features and add related accessories (our sculptor can know more clearly what you want)

2.How long can I receive the bobble head after I place the order?
Answer: Making proof time:
Normal order need 4-7 workdays
Rush order need 1-3 workdays
We would send the proof to your email when it finished,please kindly check your email and give us the feedback on time, so that your bobblehead can be finished before the appointed time.

3.Expect paypal , what other payment method we would accept?
Answer: Expect paypal, you can pay via credit card.

4. Size of Bobbleheads?
Answer: The standard size is 6.5-7.7 inch. All the heads and bodies are 100% handmade, so maybe the size will
You can choose the size, size can be customized, the highest we can make is 16 inch.
If you need the shorter or higher size, please contact us.

5. If i can not choose the correct skin color/hair color, what should i do?
Answer: No worry.you can choose the similar color and then leave the message about the color on the comment box. Artist will make your bobblehead hair/eyes color according to your statement and picture.

6. If the photo can not upload,what should i do?
Answer: In this case, you can send the photo to this email directly.

7. How many photo i should send?
Answer: One front view and a side view that would be good. If you do not many photos, you can only send the front view.

8. There are some special requestment need to be changed on my order.
Answer: If you have any special idea on your order, please write on the Message box before you pay for the order. If the order paid, but you still want to make some changes on your bobblehead, please send email to us.
All clothing color and pose can be changed within 10-15 hours (before we send the proof to you) after you place your order.

9. If none of the model i like, how can i choose?
Answer: Changing clothing and pose free of charge. If you can choose the body pose, but do not like the clothing, you can choose the similar one and then write the changing request on the Message box, we would make the bobblehead according to your request.
You also can choose custom from head to toe from production list.

10.Can i change the small accessories on the model?
Answer: The small accessories on the bobblehead’s hand can be changed, free of charge, you need to leave the message or send the picture to the email.

11.What is decal?
Answer: If you need to add text or logo or tattoo on the bobblehead, we would print the text or logo or tattoo, and then decal on the bobblehead, so if you need to add this details, please send the pictures or text to us before the bobblehead finished.


Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review

We Also Recommend