Custom bobbleheds Agent Couple Wedding Dolls With Two Dog - Abobblehead.com

Custom bobbleheds Agent Couple Wedding Dolls With Two Dog

  • Save $57.00


Custom Wedding Couple Bobbleheads With Dog, Custom bobbleheds Agent Couple Wedding Dolls With Two Dog, Custom Made Bobbleheads of Couples Cheap From Your Photo

Our sculptor have on average 10 years of experience in designing and making bobbleheads. Choose variety of bobblehead options for various events. Our products include but not limited to Custom Wedding Bobbleheads, Groomsmen and Bridesmaid Bobbleheads, Wedding Cake Toppers, Couple bobbleheads, Kids Bobbleheads, Sports bobbleheads like Basketball, Football, Soccer Bobbleheads, Animal & Pet Bobbleheads, Wobble Head, Bobble Head Gifts, Fallout Bobbleheads and many more. We can create any style bobblehead or toys (polymer clay ), Just need to communicate with us.

Get a unique figurine of yourself or your friends. This completely personalized portrait figurine makes a truly extraordinary gift too!

all of our body models, change bobblehead pose and outfit are for free. if you need any change on your bobblehead, please tell us your request, we would custom the bobblehead as per your request. this is the difference between us and other suppliers.

1.What is the difference between "Custom Based Photo" and "Custom Option"?
Answer:
"Custom Based Photo" is a quick customization option, we will customize it according to the character of the photos you provide (such as the character's eye color, hair color, etc.)

"Custom Option" requires you to select character features and add related accessories (our sculptor can know more clearly what you want)

2 .Expect paypal , what other payment method we would accept?
Answer: Expect paypal, you can pay via credit card.

3. Size of Bobbleheads?
Answer: The standard size is 6.5-7.7 inch. All the heads and bodies are 100% handmade, so maybe the size will
You can choose the size, size can be customized, the highest we can make is 16 inch.
If you need the shorter or higher size, please contact us.

4. If i can not choose the correct skin color/hair color, what should i do?
Answer: No worry.you can choose the similar color and then leave the message about the color on the comment box. Artist will make your bobblehead hair/eyes color according to your statement and picture.

5. If the photo can not upload,what should i do?
Answer: In this case, you can send the photo to this email directly.

6. How many photo i should send?
Answer: One front view and a side view that would be good. If you do not many photos, you can only send the front view.

7. There are some special requestment need to be changed on my order.
Answer: If you have any special idea on your order, please write on the Message box before you pay for the order. If the order paid, but you still want to make some changes on your bobblehead, please send email to us.
All clothing color and pose can be changed within 10-15 hours (before we send the proof to you) after you place your order.

8. If none of the model i like, how can i choose?
Answer: Changing clothing and pose free of charge. If you can choose the body pose, but do not like the clothing, you can choose the similar one and then write the changing request on the Message box, we would make the bobblehead according to your request.
You also can choose custom from head to toe from production list.

9.Can i change the small accessories on the model?
Answer: The small accessories on the bobblehead’s hand can be changed, free of charge, you need to leave the message or send the picture to the email.

10.Can i custom the bobblehead from head to toe?

Yes, you can choose custom from head to toe option from production list, and then send the facial picture and full body picture to us, we would custom the bobblehead from head to toe according to your full body picture. If you need need to change the clothing or pose please leave the message or send the message to this email.

11.Can you make another facial expression but not smiling?
Yes, please send us the facial expression picture. If you have some facial expression, please state which expression you want to use for your bobblehead, artist will make the bobblehead facial expression as per your request.

12. How many proofs can i receive? Can i change the proof?
Normally these are the proofs you will receive:head proof,body proof,(revised proof),and completed proof.Usually,95% customers will approve the proof.
If you are satisfied with the proof, then we would baked the bobblehead and then ship it to you.
If you are not satisfied, please suggest us the change, we would make the change according to your suggestions, and send the revised to you until you are satisfied.


Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review

We Also Recommend